Translate

dissabte, 6 de desembre del 2014

Invertir en Orientar te tu es el primer pas







4 comentaris:

  1. Buenos días! Hoy lanzamos #ObjetivOS16. El 2016 va a ser un buen Año para la Obra Social de @LA_PAH :-)
    8:33am - 5 Ene 16

    ResponElimina
  2. Les Reines i Reis de la PAH recullen cartes al llarg dels territoris del Baix Empordà i donen inici a la campanya BE DESnonament0

    La campanya BE DESnonament0 prepara la seva presentació en societat......

    BE DESnonament0 neix a Sant Feliu de Guixols i te previst de estendres en els territoris de la Vall d'Aro

    BE DESnonament0 cerca la complicitats en Els consistoris i organismes locals


    ResponElimina
  3. https://plus.google.com/+AndreuCampanarioPongaTEC/posts/N2y9BH5hiWy

    ResponElimina
  4. Un petit viatge al passat

    Com que els esdeveniments del nostre passat, i especialment com ens sentim, tenen una influència enorme en el nostre futur, podem aprofitar-ho per crear èxit i millorar el nostre rendiment. Hi ha una tècnica especial desenvolupada que et pot ajudar a fer el millor quan vulguis. Es diu "flick-back, flick-up" i funciona així:


    Suposem que donaràs una xerrada en un lloc desconegut. Et sents una mica nerviós. Mentalment, "retornes" a una situació triomfant del teu passat, un moment en què vas fer una bona feina i et senties realment controlat. Ara, visualitzeu aquesta situació passada i mireu-vos fent una gran feina. Recordeu deliberadament els bons sentiments que s'adjunten i com se sentia estar preparat, confiat i competent.


    Llavors, "feu cap amunt" cap al futur i "presteu" aquestes emocions positives i projecteu-les a la nova situació. Si tens molt de temps, fes-ho una i altra vegada, visualitzant-te a la sala on donaràs la xerrada, sentint-te preparat, segur i competent. La satisfacció emocional és clau per portar un èxit passat al present i al futur.


    T'ajudarà a escriure una afirmació per tu mateix: alguna cosa com: "Sempre que faig una xerrada en un entorn desconegut, em sento còmode i connecto realment amb el meu públic". Aleshores, quan és el moment de donar la xerrada, gairebé se sent com un déjà vu: ja heu estat allà abans, només a la vostra ment. És visitar el futur, però en el present.


    Podeu fer-ho amb pràcticament qualsevol situació. Pots fer-ho al moment, en pocs segons, si cal. Llenceu-vos al record positiu durant uns moments, sentiu aquestes emocions fantàstiques i, a continuació, aneu al que esteu a punt de fer. (Podeu pensar en tenir una biblioteca d'èxits passats preparada per accedir-hi, per a aquestes mateixes situacions.)


    Proveu aquesta tècnica la propera vegada que hi hagi pressió. És només un petit viatge al passat i no us quedareu. Però us sorprendrà el bé que funciona.

    ResponElimina